LEGO 21242 De Eindarena

Bij SpeelGoedNL: €  20,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21242
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 252
EAN : 5702017415673
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 21242 De Eindarena

Meer afbeeldingen

LEGO® Minecraft® De Eindarena 21242 bouw- en speelset; duelspeelgoed; leuk, fantasierijk spelen in een arena boordevol actie; inclusief een groot model van een enderdraak; cadeautip voor kinderen vanaf 8 jaar (252 onderdelen)

LEGO 21242 De Eindarena

Minecraft® spelers nemen het tegen elkaar op in legendarische confrontaties in de ultieme arena, terwijl ze vallende lava en een schuivende kloof moeten ontwijken.Minecraft® confrontaties zijn nog nooit zo spannend geweest als in LEGO® Minecraft De Eindarena (21242). Spelers vanaf 8 jaar zullen al hun Minecraft vaardigheden nodig hebben om de actie in deze leuke set te overleven.

Duels en avonturen
Een End strijder en een drakenboogschutter komen bij elkaar voor een confrontatie in de Eindarena. De strijders zijn uitgerust met harnassen en wapens, maar er zijn ook andere gevaren die ze moeten trotseren. Een druk op de knop schiet lavablokken uit de bek van het standbeeld van de Enderdraak dat boven de arena uittorent en de beweegbare vloer schuift uit elkaar om een poel van lava onder de voeten van de strijders te onthullen. Er zijn extra speelmogelijkheden met 2 bekende Minecraft mobs – een enderman en een shulker – en accessoires uit de game, waaronder een gouden wortel en een toverdrankje. Voor digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....