LEGO 21241 Het Bijenhuisje

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21241
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 254
EAN : 5702017415161
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Minecraft® Het Bijenhuisje 21241 bouw- en speelset; leuke honingboerderij en bijenkorf; inclusief een figuur van een honingbeer, een babyzombie, bijen en een boze bij, plus accessoires; cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar (254 onderdelen)

LEGO 21241 Het Bijenhuisje

Minecraft® spelers bouwen een huis in de vorm van een bij, verzamelen honing, verbouwen gewassen en verdedigen zich tegen boze bijen en een babyzombie met deze leuke speelset.Minecraft® spelers vanaf 8 jaar zullen bijzzzzonder blij zijn als ze LEGO® Minecraft Het Bijenhuisje (21241) bemachtigen. Dit leuke speelgoed zit vol speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten het huisje.

Spannende set met de bijen uit Minecraft
Spelers gebruiken hun creatieve Minecraft bouwtalent om een huis in de vorm van een bij te bouwen. Dankzij het afneembare dak kunnen kinderen eenvoudig aan de binnenkant spelen. Buiten vinden ze een bijenkorf om honing te oogsten, een boerderij om gewassen te verbouwen en vijandige mobs om zich tegen te verdedigen. De set bevat een spelersfiguur in de vorm van een honingbeer, een babyzombie, 3 bijen en 1 boze bij. Er is ook een functie waarmee 2 bijen rond de boom kunnen racen door ze snel aan te tikken. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....