LEGO 21240 Het Moerasavontuur

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21240
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 65
EAN : 5702017415154
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Minecraft® Het Moerasavontuur 21240 bouw- en speelset met Alex, een zombie, een slijm en een kikker in het populaire bioom uit de game, avonturen voor spelers en kinderen vanaf 7 jaar (65 onderdelen)

LEGO 21240 Het Moerasavontuur

Minecraft® spelers gaan mee op avontuur met waaghals Alex die het moeraslandschap verkent en het opneemt tegen een griezelige zombie en slijm.Verras Minecraft® spelers van 7 jaar en ouder met een moeras vol avontuur, actie en creativiteit met LEGO® Minecraft Het Moerasavontuur (21240).

Superleuk Minecraft speelgoed om te bouwen en te ontdekken
Geef kinderen de creativiteit van Minecraft in handen met deze fysieke versie van het gevaarlijke moeraslandschap. Dit veelzijdige speelgoed bevat de bekende Minecraft favoriet Alex die door de modder en mangroven reist op een Minecraft avontuur. Naast mogelijkheden om creatief te bouwen, zijn er 2 vijandige mobs om het tegen op te nemen – een zombie en een slijm, maar ook een vriendelijke kikker die de actie observeert vanaf een lelieblad. Kinderen helpen Alex haar bijl te gebruiken en een hendel te bedienen om TNT tot ontploffing te brengen en elke aanval af te weren. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....