LEGO 21183 De Trainingsplaats

Bij SpeelGoedNL: €  54,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-21183
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 534
EAN : 5702017156613
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Minecraft
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 21183 Minecraft De Trainingsplaats, Speelgoedgrot en -Huis voor Kinderen van 8 , met Skelet, Ninja, Schurk en Vleermuis

LEGO 21183 De Trainingsplaats

De LEGO Minecraft De Trainingsplaats (21183) bouwset voor kinderen van 8 jaar en ouder is een grote, gedetailleerde en erg veelzijdige set waarmee Minecraft-spelers en kinderen die houden van creatief bouwen en fantasierijk spel zich nooit zullen vervelen. Het Minecraft-huis heeft een dojo op de bovenverdieping, waar Minecraft-strijders leven en trainen. Op de benedenverdieping vind je de smidse met aambeeld, oven, wapenrek en meer, zodat kinderen hun wapens kunnen smeden en repareren. Een valluik verbindt de twee verdiepingen en treedt in werking door op een blok te duwen onder de boom. Deze spectaculaire set heeft het allemaal, met Minecraft-figuren en gevechtsactie dankzij een plunderend skelet. En als de speler even iets anders wil, kan hij de verdiepingen uit elkaar halen en op een andere manier samenstellen voor een nieuwe speelervaring.Deze indrukwekkende en handige LEGO Minecraft-set is een uitdagend bouwproject, spannende speelervaring en een echt pronkstuk op de koop toe. Dit Minecraft-speelgoed vol authentieke details, coole functies en leuke accessoires is bovendien een geweldig verjaardagscadeau of cadeau-idee voor elke gelegenheid voor kinderen van 8 jaar en ouder en alle fans van de game! Afmetingen: ca. 24 cm hoog, 24 cm breed en 15 cm lang.Bevat 534 stukken.



LEGO Minecraft De Trainingsplaats (21183) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset waarmee Minecraft spelers en kinderen vanaf 8 jaar die zich graag aan creatieve en fantasierijke bouwprojecten wagen zich urenlang kunnen vermaken.

Volop veelzijdige creativiteit met Minecraft
Verras kinderen met een boeiend bouwproject, een spannende speelervaring en een opvallend model met deze indrukwekkende LEGO Minecraft set. Boven vind je een dojo waar de Minecraft strijders wonen en trainen. Beneden is er een grot met een smidse met daarin een aambeeld, smeltoven, harnashouder en meer waar kinderen hun wapens kunnen smeden en repareren. Er bevindt zich een valluik tussen de 2 verdiepingen, dat kinderen kunnen activeren door op een blok onder de boom te drukken. Deze spectaculaire set heeft het allemaal – er is zelfs een ronddolend skelet. En wanneer spelers toe zijn aan iets nieuws, kunnen ze de verdiepingen loskoppelen en op andere manieren indelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....