LEGO 10997 Kampeeravontuur

Bij SpeelGoedNL: €  42,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10997
Leeftijd : 2+
Onderdelen : 37
EAN : 5702017417806
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO, DUPLO Disney

Meer afbeeldingen

Speel en leer samen met je jonge kind met deze LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickey & Friends Kampeeravontuur (10997) set. Dit leuke bouwspeelgoed zit vol creatieve activiteiten en leert peuters vanaf 2 jaar kennismaken met veerkracht en teamwork wanneer ze samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op een avontuurlijke kampeertrip gaan.

Bouwbare speelset die de verbeelding prikkelt
Peuters gaan op avontuur in de buitenlucht met Katrien Duck en Kwik, Kwek en Kwak in een duwbare camper. Ze vinden een schatkaart en varen met hun kano over de rivier en langs de wiebelige brug wanneer een rotsblok in het water dreigt te storten. Ze ontdekken de schat achter de bouwbare waterval, maken een kampvuur en rusten uit in de tent.

Belangrijke vaardigheden
Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek door dit educatieve speelgoed te bouwen. Door verhalen na te spelen leren kinderen over empathie, zelfexpressie en samenwerking, mijlpalen in de ontwikkeling die ouders kunnen delen terwijl ze samen spelen.

LEGO 10997 Kampeeravontuur

Geef kleine Disney fans een bouw- en speelset boordevol actie waarmee ze leren over samenwerken en leuke momenten kunnen naspelen.Bereid je voor op een spannend buitenavontuur met je peuter. Kinderen gaan met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op een avontuurlijke kampeertrip. Ze werken samen om de schatkaart te volgen, over de rivier te varen en de verborgen diamanten te vinden. Na een geslaagde missie maken de familieleden een kampvuur en nestelen ze zich in hun knusse tent.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....