LEGO DUPLO 10993 3in1 Boomhut

Bij SpeelGoedNL: €  73,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10993
Leeftijd : 3+
Releasedatum : 5-2023
Onderdelen : 126
EAN : 5702017417714
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO DUPLO, DUPLO Town
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Laat de verbeelding van kleine avonturiers groeien terwijl ze spelen in de boomtoppen en genieten van de natuur met deze leuke 3in1 boomhutset om te bouwen en aan te passen.

LEGO DUPLO 10993 3in1 Boomhut

Kleine avonturiers vanaf 3 jaar ontdekken talloze speelmogelijkheden met het LEGO® DUPLO® 3in1 Boomhut (10993) speelgoed. Deze set zit vol functies en is op 3 verschillende manieren te maken voor echt creatief bouwen.

Spelenderwijs leren laat de verbeelding groeien
Eerst bouwen kinderen een speeltuin met 3 verdiepingen, een superlange glijbaan en een wiebelige brug om over te steken. Als het regent, verandert het model in een gezellige boomhut. Het derde model bestaat uit 2 boomhutten, elk met een glijbaan, en een tuin waar kinderen fruit kunnen verzamelen en naar boven tillen met behulp van de katrol.

Peuters leren door te spelen
Deze set bevat een diverse reeks speelgoedpersonages, waaronder figuren van een oma, 4 kinderen, een vogel, een kat en een eekhoorn, waarmee ouders samen met hun peuter kunnen spelen en hun kind kunnen leren over sociale vaardigheden en groepsspel. Met de vele accessoires leren kleine bouwers zich uiten terwijl ze eindeloze fantasierijke verhalen bedenken.Speelmomenten staan bol van de leuke ontdekkingen wanneer peuters deze boomhutset vol functies verkennen. Kinderen klimmen op de wiebelende touwbrug en roetsjen van de lange glijbaan naar de tuin. Ze kunnen helpen met het verzamelen van fruit en groenten en die naar oma in de boomhut brengen. Als het regent, kunnen de figuren schuilen onder de paraplu of teruggaan naar de gezellige boomhut voor een kop warme chocolademelk.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....