LEGO 10983 Biomarkt

Bij SpeelGoedNL: €  23,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10983
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 40
EAN : 5702017416977
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO DUPLO

Meer afbeeldingen

Kinderen van 18 maanden en ouder kunnen doen alsof ze fruit en groenten kopen en oefenen hun motoriek met dit leuke marktspeelgoed.

LEGO 10983 Biomarkt

Leer peuters boodschappen doen met LEGO® DUPLO® Mijn eerste biomarkt (10983). Op deze leuke boerenmarkt kunnen kinderen situaties uit de echte wereld naspelen terwijl ze artikelen wegen op de weegschaal, betalen met speelgoedmunten van verschillende waarden en hun eten mee naar huis nemen in een schattig stoffen tasje.

Educatief speelgoed vol leuke details
Kinderen kunnen leren over balans terwijl ze de radijs, aardbei, citroen en watermeloen opstapelen. Alle LEGO DUPLO sets zijn ontworpen om zelfexpressie te ontwikkelen – in deze set heeft elk stuk voedsel zelfs een andere gezichtsuitdrukking om het creatieve spel tot leven te brengen!

Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters
LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van peuters. Kinderen en volwassenen kunnen interactief spelen als verkoper op de markt of als klant. Met DUPLO speelsets kunnen ouders en jonge kinderen waardevolle mijlpalen in de ontwikkelingdelen.Neem je peuter mee naar de markt om gezellig spelenderwijs boodschappen te leren doen. Met deze kleurrijke speelset kunnen ze gezond eten uitkiezen, het op de weegschaal leggen en het mee naar huis nemen in een tas. Terwijl ze lekker spelen, ontwikkelen ze hun zelfexpressie, verbeteren ze hun motoriek en beginnen ze getallen te herkennen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....