LEGO 10981 Groeiende wortel

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10981
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 11
EAN : 5702017416151
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO DUPLO

Meer afbeeldingen

Verbeter de stapelvaardigheden van peuters terwijl ze leren wat planten nodig hebben om te groeien met deze kleurrijke bouwset van een speelgoedwortel.

LEGO 10981 Groeiende wortel

Peuters zullen veel plezier beleven terwijl ze leren wat gezond eten is en hoe planten groeien met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste groeiende wortel (10981) educatieve speelset. Deze kleurrijke set is ontworpen om peuters vanaf 18 maanden kennis te laten maken met duurzaamheid terwijl ze voor de wortel zorgen en de stenen stapelen om hem te laten groeien. Geef ze de verantwoordelijkheid om het weer te bepalen met de zon- en regenwolkstenen, zodat het plantje krijgt wat het nodig heeft. Als de plant wel wat hulp kan gebruiken, kunnen kinderen hem water geven met de gieter. Uit de verbaasde blik op het gezicht van de wortel blijkt dat het water best koud was!

Educatief speelgoed dat leren leuk maakt
Al het LEGO DUPLO speelgoed is deskundig ontworpen met leuke verhaallijnen, vrolijke kleuren, boeiende personages en veel details om fantasierijk spelen aan te moedigen en jonge kinderen vroeg vaardigheden aan te leren.Prikkel de fantasie van kinderen met deze leuke stapelspeelset en leer ze van alles over een gezonde levensstijl en hoe planten groeien. Peuters planten hun wortel, zien hoe hij groeit bij het juiste weer en geven hem water met de gieter. Deze speelgoedwortel van stevige, vrolijk gekleurde stenen is eenvoudig te bouwen en herbouwen voor urenlang leerzaam speelplezier.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....