LEGO 10784 Spider-Man Webuitvalsbasis ontmoeting

Bij SpeelGoedNL: €  42,96

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10784
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 155
EAN : 5702017151670
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO 4+
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 10784 Marvel Spidey en zijn Geweldige Vriendjes Spider-Man Webuitvalsbasis Ontmoeting Kleuterspeelgoed vanaf 4 jaar

LEGO 10784 Spider-Man Webuitvalsbasis ontmoeting

Zelfs webslingeraars moeten zich eens kunnen ontspannen! Help kleine bouwers van 4 jaar en ouder bij het maken van de ultieme hangplek met het LEGO Marvel Spidey en zijn Geweldige Vriendjes Spider-Man Webuitvalsbasis Ontmoeting (10784) bouwspeelgoed. Kinderen kunnen in de Ghost Copter springen en zich bij de bende aansluiten om te basketballen, skateboarden, gamen, dansen en kunst te maken. Wanneer Green Goblin het feestje komt verpesten, kan Spiderman hem in een web vangen. Met dit verzamelbaar spidermanspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar komt het kameraadschap van de Disney+ tv-serie met LEGO Miles Morales pas echt tot uiting. Het zal kleine superhelden die dol zijn op LEGO Marvel-cadeaus en -minifiguren dolblij maken.LEGO 4+ sets bevatten startstenen die een stevige basis bieden om met het bouwen te beginnen. Elk zakje met stenen van dit coole kleuterspeelgoed bevat een personage en een model. Het is dus niet nodig om het hele bouwwerk in één keer af te hebben. Speciaal voor kinderen die niet kunnen wachten om te beginnen met spelen. LEGO 4+ sets zijn een leuke manier voor volwassenen en kinderen om samen plezier te beleven. Bovendien zorgen de eenvoudige instructies met afbeeldingen ervoor dat iedereen al snel meesterbouwer kan worden, welke leeftijd je ook hebt.Deze LEGO Marvel-superheldenset is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op de Disney+ tv-serie Spidey en zijn Geweldige Vriendjes.Het hoofdkwartier is ca. 22 cm hoog en 25 cm breed.Bevat 155 stukken.Zelfs webslingeraars moeten soms even bijkomen! Help bouwers vanaf 4 jaar om het ultieme relaxhoofdkwartier te maken met LEGO Marvel Spidey And His Amazing Friends Spider-Man Webuitvalsbasis ontmoeting (10784). Kinderen kunnen vliegen in de Ghost Copter en samen met de anderen basketballen, skateboarden, gamen, dansen en schilderen. Als Green Goblin het feestje komt bederven, kan Spider-Man hem met een web te pakken nemen. Dit bouwspeelgoed brengt de vriendschappelijke sfeer uit de Disney+ tv-serie tot leven en is een leuke verrassing voor kleine LEGO Marvel fans.

Bouwen aan zelfvertrouwen
LEGO 4+ modellen bevatten startstenen die zorgen voor een stevige basis. Het spelen kan snel beginnen, want elk zakje stenen bevat een personage en een model. LEGO 4+ sets bieden volwassenen en kinderen een leuke manier om samen plezier te beleven, terwijl de eenvoudige instructies met afbeeldingen ervoor zorgen dat ook de jongsten in een mum van tijd meesterbouwers kunnen worden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....