LEGO 10416 Dieren verzorgen op de boerderij

Bij SpeelGoedNL: €  44,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10416
Leeftijd : 2++
Releasedatum : 1-2024
Onderdelen : 74
EAN : 5702017583266
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

Meer afbeeldingen

LEGO® DUPLO® Stad Dieren verzorgen op de boerderij is peuterspeelgoed voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar en bevat 2 figuren, 8 boerderijdieren en een boerderij.

LEGO 10416 Dieren verzorgen op de boerderij

Ken je een peuter die dol is op boerderijen? De set Dieren verzorgen op de boerderij (10416) is een ideaal cadeau voor elke kleine dierenliefhebber. Dit educatieve speelgoed wordt geleverd met 8 LEGO® DUPLO® dierenfiguren – waaronder figuren van paarden, een schaap, koeien en kippen – voor peuters vanaf 2 jaar die dol zijn op doen alsof en graag nieuwe vrienden maken op de boerderij.
Deze speelgoedboerderij boordevol functies laat gezinnen opgaan in verzorgend spel, terwijl volwassenen hun kindje laten zien hoe ze de dieren kunnen voeden en verzorgen. De boer helpt de kinderfiguur met het afspoelen van de appels om aan de koe en haar kalfje te voeren. In het kippenhok zorgt de kip voor haar kuikens. Peuters kunnen ook doen alsof ze een ritje maken op de paardenfiguur en hem hooi voeren in de stal.
Dit educatieve speelgoed bevat kleurrijke bouwstenen en elementen die interessant zijn voor peuters en tijdens het bouwen hun probleemoplossend vermogen en fijne motoriek versterken.Leer je peuter empathie voor dieren te ontwikkelen met LEGO® DUPLO® Stad Dieren verzorgen op de boerderij. Deze boerderijspeelset boordevol functies wordt geleverd met 8 dierenfiguren voor urenlang speelplezier. Laat kinderen zien hoe ze voor de dieren kunnen zorgen en deel waardevolle leermomenten terwijl je samen de verschillende delen van de boerderij verkent.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....