speelgoednl.nl 9.0 out of 10 based on 2266 ratings.

LEGO 10255 Gebouwenset

Bij SpeelGoedNL: €  269,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Onderdelen : 4002
Leeftijd : 16+
Introductiejaar : 2017
Categorieën : Alle LEGO, Modular Buildings

Omschrijving:

Het gebouwencomplex heeft een realistische, sierlijke voorgevel met gedetailleerde ramen en deuren, drie winkelborden, een toren met spits, een decoratieve daklijst en dakterras, plus een gedetailleerd trottoir met fontein, terrasmeubilair en twee straatlantaarns. Met gedetailleerde interieurs van een bakkerij, bloemenwinkel, café, muziekwinkel, fotostudio, tandartspraktijk, appartement en een dansstudio.
Op de begane grond: bakkerij met toonbank, kassa, schappen, oven die open kan, bruidstaart en diverse lekkernijen; bloemenwinkel met toonbank, kassa, tuingereedschap, bloemstukjes, boeketten en een blauw-geel papegaai-element; café met espressomachine, toonbank, zitbankjes en taartjes.
Op de eerste verdieping: muziekwinkel met drumstel, twee gitaar-elementen en een saxofoon-element; fotostudio met klassieke camera en verstelbaar statief; tandartspraktijk met achterover kantelende stoel, wachtruimte, telefoon en spoelbak.
Op de tweede verdieping: dansstudio met piano en reflecterend spiegel-element; appartement met uitklapbare bedbank, gedetailleerde keuken, toilet, micro LEGO trein, micro modulaire gebouwen, micro Eiffeltoren en toegang tot het dakterras inclusief barbecue, tafel en dorre plant.
Accessoire-elementen: balletrokje, chihuahua, krakeling, ornament in de vorm van een kip en snoepjes. Bij de set horen ook een telefoon, een barbecue, een kinderwagen en diverse lampen om zelf te bouwen.
Haal delen van het gebouw weg om de gedetailleerde interieurs te kunnen bekijken!
Stel het camerastatief in en neem foto's van het hele plein.
Laat een minifiguur achterover leunen in de tandartsstoel voor de halfjaarlijkse gebitscontrole.
Maak de deur van de oven open om het verse gebak eruit te halen.
Klap de bedbank uit en geniet van de prachtige collectie miniatuurmodellen in het appartement!
Vier het 10-jarig jubileum van onze serie modulaire gebouwen met deze prachtige LEGO Creator Expert set.
Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor personen vanaf 16 jaar.
Met meer dan 4.000 stenen vormt deze set een ware uitdaging voor je LEGO bouwvaardigheden!
Inclusief een aantal elementen met geheel nieuwe opdruk: tandartstorso, tandartspraktijkraam en 2x3 tegel met Café Corner-opdruk (productnr. 10182).
Inclusief een groot aantal gebogen en schuine elementen, garagedeuren die als erker worden gebruikt en LEGO Technic graafmachine-laadschoppen als dakelementen.
Verzamel en bouw een complete stad door de set te combineren met andere sets uit de LEGO Creator Expert modulaire gebouwenserie: het Parijs restaurant (productnr. 10243), het Detectivekantoor (productnr. 10246) en de Stenenbank (productnr. 10251).
Afmetingen: ca. 35 cm hoog, 38 cm breed en 25 cm diep.

Meer afbeeldingen

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....