speelgoednl.nl 9.0 out of 10 based on 2232 ratings.

Informatie

Locaties

SpeelGoedDoetinchem
Freestyle Fietsen
IJsselkade 7A
7001 AN Doetinchem

SpeelGoedHoogezand
Industrieweg 12
9601 LJ Hoogezand

SpeelGoedZeist
Westerveld Elektrotechniek
Laan van Cattenbroeck 9
3703 BH Zeist
030 - 692 4367

SpeelGoedZutphen
The Spoked Society
Spoorstraat 4
7201 JM Zutphen

SpeelGoedZwolle
Sassenstraat 70
8011 PD Zwolle
088 - 0909 309

SpeelGoedHilversum
Vendetta Spellencentrum Hilversum
Bussumerstraat 34d
1211 BL Hilversum

SpeelGoedArnhem
Vendetta Spellencentrum Arnhem
Steenstraat 106
6828 CP Arnhem

SpeelGoedUtrecht
The Joker Spellenspeciaalzaak
Oudegracht 230a
1211 BL Utrecht

De prijzen in onze webwinkel zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen bij onze leveranciers en zijn pas definitief nadat de bestelling is betaald. 

Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad en proberen met onze inkoop natuurlijk te anticiperen op de vraag. Helaas is er in Nederland regelmatig een tekort aan nieuwe en populaire LEGO sets en met een groot assortiment kan het natuurlijk altijd voorkomen dat artikelen zijn uitverkocht. Wij proberen hier zo concreet mogelijke informatie over te geven, door bij elk product de verwachte levertijd te vermelden. Incidenteel kan het voorkomen dat een product met een verwachte levertijd van 1-2 dagen toch niet op voorraad is. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Indien de levertijd voor een LEGO artikel onbekend of onzeker is, dan kun je het niet direct kopen. Je kunt het artikel echter altijd reserveren, via de knop “Reserveer” onder het artikel. Wij sturen dan een e-mail als het artikel weer via de website te bestellen is.

In onze webwinkel kun je desgewenst bestellen zonder in te loggen. Wanneer je bestelt na inloggen zijn wel enkele aanvullende faciliteiten beschikbaar. Je kunt dan een verlanglijst aanmaken, de bestelstatus raadplegen en informatie over eerdere bestellingen bekijken.

Meer informatie:
 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....