LEGO DUPLO 10949 Boerderijdieren verzorgen

Bij SpeelGoedNL: €  8,49

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10949
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 2-2021
Onderdelen : 11
EAN : 5702016888867
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO DUPLO, DUPLO Boerderij
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Verras een peuter met deze 4 leuke boerderijdieren. Het schattige varken, het schaap, de eend en de kat zetten aan tot eindeloos fantasierijk speelplezier en spelenderwijs leren.

LEGO DUPLO 10949 Boerderijdieren verzorgen

De veelzijdige LEGO® DUPLO® Stad Boerderijdieren verzorgen (10949) speelset biedt peuters een heleboel fantasierijk speelplezier en stimuleert hen om belangrijke vaardigheden te leren met behulp van 4 schattige boerderijdieren.

Vaardigheden ontwikkelen met peutervriendelijke dieren
Ouders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met schattige boerderijdieren: een varken, schaap, eend en kat. De 4 leuke beesten zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren.

Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters
LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen.Ouders en kinderen beleven samen urenlang fantasierijk speelplezier met deze 4 leuke boerderijdieren. Het schattige varken, het schaap, de eend en de kat zijn ideaal speelgoed voor peuters. Kleine dierenvrienden ontwikkelen hun fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie tijdens het verzorgen, voeren en naar de stal brengen van de dieren.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....